CLUB DE LECTURA amb Marta Mitjans

Un divendres al mes de 17:30h a 18:30h

* 28 de febrer: a partir del conte "Les estrelles dalt del cel" de W. Bennett, ens endinsarem en els somnis com a motor de perseverança.

* 27 de març: a partir dels poemes japonesos Cent de cent trad. de Jordi Mas ens endinsarem en la senzillesa i la pau.

* 24 d’abril a partir de la novel·la "En un racó de la memòria" de la mateixa Marta Mitjans ens endinsarem en el tema de l'amor.


La Marta ens farà viatjar al cor d’històries i poemes que contenen missatges vinculats amb temes fonamentals del ioga, com ara l’amor, la senzillesa o el desig. Ho farà a través d’un club de lectura on hi ha un primer espai de debat, que permet l’aproximació a les obres treballades. Cada col·loqui clou en una activitat literària de caràcter creatiu. Els objectius d’aquest espai compartit ens permetran assaborir la literatura, a través de coneixements culturals i, també, a través de la destresa. Es tracta d’un taller on ens endinsarem en la màgia de paraules que ens conviden a aprendre, a reflexionar i a estimar.

Inscripcions
Si t'agradaria venir, et pots inscriure deixant el teu nom i cognom més avall o bé a la recepció de Yogaia i et farem arribar els textos en pdf. Tots ells són textos curts i de fàcil lectura.
Esta actividad es abierta y gratuita y tendremos taquilla inversa por si quieres colaborar.


Marta Mitjans Puebla ha estudiat Humanitats i un Màster en Llengua Francesa Aplicada. Actualment és investigadora en formació (Tesi Doctoral Internacional). Fins avui, la Marta ha realitzat set estades acadèmiques fora de Barcelona, la seva ciutat natal.
Entre les seves publicacions, cal destacar la novel·la En un racó de la memòria (2013), que aquest 2020 veurà la seva quarta edició en català, i la primera edició en castellà. La Marta va ser finalista al premi literari de relats per internet Tinet, de la ciutat de Tarragona amb el relat “Amor”, publicat per Cossetània edicions el 2015 (Els noms de les vaques i altres contes). També ha treballat per a l’editorial Un pas de llibre, per la qual va escriure i publicar Petites històries per a grans somiadors i Els músics de Bremen (2016).

Escoge tu opción u opciones:
 
 
Alumnos Yogaia
(No incluye Abonos)
27 - 02 - 2020
CLUB DE LECTURA amb Marta Mitjans
0,00
0,00